Wie ben ik

Spontaan, een beweger, invoelend, vrolijk en eigenwijs. Dat ben ik in vijf woorden.
Mijn naam is Marloes Gielen en moeder van drie kinderen.
Door alle werkzaamheden uit mijn carrière loopt als rode draad dat ik bezig ben met het helpen en begeleiden van mensen om meer gebruik te maken van de krachten en talenten die ze bezitten.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als (opleidings-)docente bewegingsonderwijs in het basis- middelbaar en HBO onderwijs. Als docente, maar ook als mens, merkte ik dat in deze maatschappij de nadruk erg op prestatie ligt.
Al van jongs af aan ligt er een grote druk op ons. Een druk, die deels goed en zelfs nodig is om te ontwikkelen. Het nadeel hiervan is echter dat we als mens in reactie hierop minder, of zelfs niet meer naar ons gevoel luisteren. Door de druk vanuit de omgeving ontstaat er steeds eerder in onze ontwikkeling een disbalans. Met vaak psychische of lichamelijke klachten tot gevolg.
Een disbalans tussen het denken, voelen en handelen hiernaar in het contact met jezelf en je omgeving.Vanuit deze waarneming ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die mij de handvatten kon geven om mensen nog beter te begeleiden. In 2011 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot haptotherapeut, die ik succesvol heb afgerond. Ik heb mijn opleiding bij Synergos te Amersfoort gevolgd en ben aangesloten bij de NFG als GZ Haptotherapeut.

Wat kun je van mij als therapeut verwachten? Vanuit een veilige situatie luister ik naar je, ik beweeg mee, ik confronteer, moedig aan en bied nieuwe mogelijkheden die het beste bij je passen.Ik help je graag bij het hervinden van balans en hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk!